Flytt dag

godmorron där ute :)

vakna vid 8 av Eskil och att pappa höll på med nåt. men nu ska vi börja flytta allt till de nya huset :) men jag ska bara hjälpa till en stund sen blir de hem till mamma :) så vet inte om ja komme kunna blogga så mycket i dag om jag inte mobilbloggar men får se :)

hörs sen iaf :)

.

Ska kolla bb nu sen sova. GODNATT


Ätit donkan

hejsan :)

Marcus kom hit igår vid 10 typ, då kolla vi på bb och sen gick vi in och duscha. Jag sket i den första den första lektionen för de skulle bli så stressigt. Vid 9 i morse kom min moster och hämta mig så skjutsa hon mig till frövi där jag skulle dema (och för er som inte vet vad dema är så är de att jag står i en matbutik och delar ut prov smaker på saker). Idag dema jag 3 olika ciabatta naturell, mörk och med svarta oliver och sen kärleksmums :). Det gick rätt så segt i dag för det var inte så jättemycket folk men hade en gubbe bredvid mig som oxå dema så hade nån att prata lite me iaf, men jag stog vid osten och den ligger ju i en kyl så jag typ frös hela tiden ;s men jag gick ut och satte mig i solen när jag hade rast så fick ja tillbaka värmen. När jag skulle bli hämtad fick ja sitta och vänta i typ 1 timme på att pappa och mia skulle hämta mig ;S inte så kul men satt ute i solen då me så de var rätt skönt. Vi åkte hem och släppte av pappa sen åkte jag och mia och köpte Donkan :) så har nyss ätit de, skulle dra upp på stan och sätta mig på nån uteservering me lite tjejer men jag har så jävla ont i magen så jag knappt kan stå. Så jag stanna hemma, ska ju upp rätt tidigt i morron för vi ska ju flytta. Men ska hem till mamma i morron vid typ 3 tiden så ja kan fixa lite innan jag ska iväg. Men vet inte vad ja ska göra än har inte bestämt mig än :)

bilder sen idag


Chicken alfredo

kom till pappa vid 5 elr nåt. Sen dess har ja busa lite me Eskil på mitt rum sen har jag ätit middag chicken alfredo från rosalis, de är ju så jävla gott :) Sitter även och väntar på att moster ska komma förbi och hämta en väska jag ska ha till jobbet i morron eftersom hon ska skjutsa mig dit. Ska iaf till skolan och ha idrott sen ska ja åka och jobba. Sitter oxå och väntar på att Älskling ska komma :) saknar honom jätte mycket fast jag träffa han igår :) sitter i min säng och kollar på semesterduellen, helt sjukt säger jag bara. ;S


ska snart till pappa

kom hem för inte så länge sen har ringt dit jag ska jobba i morron och har packa lite ska ju till pappa rätt snart sitter och äter nu och ska packa ner lite till innan ja ska åka :)

dagens outfit


sitter i skolan

godmorron :)

sitter i skolan nu har haft samhällskunskap och ska ha histora snart elr ja, ja vet inte när jag börjar :) ska hem till pappa sen oxå så måste hem och packa ner lite ska bara va där tills på lördag sen ska ja hem till mamma igen :) nästa vecka går jag bara i skolan måndag tisdag har tydligen inga lektioner då och på tordsdag är ja ledig och vi åker ju på natten då till arlanda :D typ bara 1 vecka kvar, fast kommer sakna min älskling som faan :'( vi får väl ses mkt nu innan jag åker iaf :) ska köpa med nåt hem till honom.

hör sen :)

Godnatt

sådär nu har jag tagit bort sminket och borsta tänderna och bädda upp sängen så nu ska jag krypa ner under täcket :)

godnatt, hörs i morron :)


happ

Aa de blev inte som planerat direkt, eftersom marcus skulle gymma. Så jag har suttit ute i vardagsrummet och kolla på tv med mamma kollade på nåt på 4an sen kolla vi på efterlyst. Men  nu sitter jag på mitt rum och kollar på bb och ska ta bort sminket och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. I morron är det en lång skoldag ;/ 8.15-15.30 längsta dagen på hela veckan, men brukar få sluta tidigare för vårlärare inte vill sluta så sent ;)


Svara kanske?!

har städa klart förut och har även hunnit äta lite tacos med familjen :) myys. Har nyss prata klart me pappa som ringde, prata lite om i helgen eftersom vi ska flytta och lite så. Försöker även få tag på marcus som inte svarar. Ska väl nog åka dit, men först ska han svara ;) ska packa ner lite saker som ska me dit iaf :)

Hörs sen annars i morron :)
kram

Dagens outfit


Ska städa snart

halloj :)

Kom hem för inte så länge sen. Igår när jag kom till Marcus kolla han på fotbollen så kolla lite me han tills bb börja sen kolla jag på de somna nån gång efter de :) Idag har jag vart i skolan vi hade historia, klassråd och svenska. börja halv 10 och sluta vid 1 :) när jag sluta tog jag bussen upp på stan och bytte buss och sen åkte hem, när jag kom hem så åt ja lite snabbt sen åkte jag och lillasyster upp på stan för att sätta in massa små pengar på loomis. Men jag var inte så smart så slog kontonummret först sen clearing nummret och de skulle ju va tvärtom ;P haha, aja men de funka till slut iaf. Efter det gick vi runt på stan och kolla lite jag kolla efter skor till studenten och hitta lite olika par så ska jag bara bestämma vilka jag vill ha :) Men nu ska jag ta och städa mitt rum lite sist gjorde jag inte de ordentligt men nu ska jag göra de :)

2 bilder sen skolan idag :)


Johanna och Theo


Jenny


åker till älskling snart

har nyss duscha och föna håret. ska snart bli skjutsad ner till älskling :) <3

hörs i morron

ska slinga håret

kom hem för inte så länge sen. har hunnit slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och sen har jag ätit lite natcho chips med smält ost på, den första maskinen är snart klar så ska ja slänga på en till sen. Men tror jag ska vila lite sen ska ja slinga håret tror jag har iaf färg här hemma. så får vi se hur de blir sen :)


sitter i skolan

godmorron :)

Sitter i skolan nu och har svenska, men slutar snart sen har vi idrott :) Sen så slutar jag men jag och några till ska gå till några pensionärer och snacka lite och interljuva dem :) Sen blire de hem och vila lite ska nog träna lite ikväll. Men jag vakna upp med världens jävla tränings värk i morse efter matchen i går ;)

När marcus kom i går kolla vi på bb sen kolla vi på en film Herbie - fulltankad ;D haha, riktigt rolig och massa mys :)somna vid 1 nån gång. Så va riktigt trött i morse.


älskling kommer hit

sitter i vardags rummet med mamma och kollar på körslaget. Inte sådär jättebra program kanske ;P väntar även på att älskling ska komma hit. Har ju inte träffa han på hela helgen så. Får vi se vad vi hittar på, ska kolla på bb kl 10 iaf sen blir det massa mys :) <3

hörs i morron :)


bilden är sen vi va i GBG förra sommaren


Grease

Tror att ja råka somna förut när ja la mig i sängen efter jag hade duscha. Sitter inne just nu och kollar på Grease som är på 4an, väldigt länge sen man såg den men den är ju så sjukt bra. :) Har suttit ute och ätit grillad kyckling, ris och curysås. Ja och i morron är det skola igen men jag går bara tisdag, onsdag och torsdag för på fredag ska jag och jobba i frövi :) och nästa vecka går jag bara måndag, tisdag och onsdag är ledig på torsdag och sen åker vi ju på fredag :D så måste fixa lite små saker innan de ska växla in pengar och så :)


Vinst

sådär då vann vi länsfinalen mot västerås med 6-5. Lite små nervöst i slutet, men grymt bra spelat tjejer :). Gjorde en as iaf. ska väl hoppa in i en dusch och sen gå ut i solen, ska äta nåt oxå :)


åker och spelar match

godmorron :)

sitter och äter lite frukost och ska snart dra iväg till samlingen för att sen spela match kl 10 :) så jag kommr hem runt 12 nångång tror ja.

hörs sen :)


sovaaaaa nu

nu ska ja fixa lite, borsta tänderna och smörja in mig me body butter sen blir de krypa ner i sängen. Ska ju upp tidigt i morron har samling 8.45 ;S matchen börjar kl 10. Så godnatt :)


så jävla besviken..

har spela lite bingolotto med mamma och steve, men gick och baka muffins i stället. Men nu sitter jag och kollar på bb och äter en muffins. blir så besviken på folk som lovar en massa som dem sen inte håller de, blir bara så ledsen och besviken.. aja ska kolla klart på bb nu sen får ja se om jag ska sova elr inte. ska spela match i morron iaf..


innebandy

har nyss kommit hem från steves mamma och pappa. Jättetrevligt vi åt och fika och satt ute i solan. :)
Ikväll blir de träffa älskling iaf :) ska väl gå ut och sätta mig där ute tror jag, +20 grader ute i dag oxå. så skönt att sommaren är här redan :) men just nu har jag på innebandy som är på 4an Sverige-Finland och sverige leder med 5-2 :) tagga till i morron då vi ska spela.

Jag har ont

Godmorgon :)

vakna 10.45 ungefär då gick ja upp och åt frukost. Mamma och steve ska till steves föräldrar vet inte om ja ska följa me men de finns inte så mycket annat att göra så. Men får väl se. :) annars vet jag inte vad som händer i dag.

Godnatt

har suttit i köket och spela lite yatsi med mamma. har nyss tagit bort sminket och ska krypa ner i sängen nu :)
godnatt :)


2 år sen

Precis 2 år sen nu jag gjorde min tattuering ;P





fyfaaaaan

Har suttit ute me mamma och lillasyster, har kollat i lite tidningar och så och så kom Steve ut med lite chips och cola. :) Nej nu måste jag ta tag i mitt rum asså, ska sätta på lite musik och börja lite smått. Är så jävla rastlös och irriterad att det aldrig blir som man planerat. Aja. På måndag blire spela match, eftersom vi vann DM-damjunior här i örebro så ska vi möta västermanlands dm vinnare så de blir länsfinal. Så får vi se hur de går :) kan ju hoppas det går bra.


+20 grader

har nyss kommit hem från moster. Vi åt mat och ficka satt ute i solen hela tiden. så har fått lite märke efter bikinin :) ska försöka städa mitt rum sen de ser för jävligt ut asså ;P men nu ska jag sätta mig ute ett tag me mamma i solen igen,  de är +20 grader ute ju ;)


dagens outfit


Glad påsk :)

godmorron :)

har redan duscha och ätit frukost och ska snart fixa i ordning mig. Ska vara hos mmoster kl 1 och fira henne, ska även gå förbi pappa och ge katten mat. Dem bor inte så långt ifrån varandra som tur är :) Har fått mitt påsk ägg iaf, mums :)
 
Glad påsk på er


Från Gina - vill ha


Från HM - vill ha


kul kväll

har inte gjort ett skit finns fan inget att göra i denna tråkiga stad. bara 2 veckor kvar tills ayia napa iaf, sen blire sol och bad :) har kolla på lite kläder som jag vill ha ska lägga up de snart så ska ni få se :)
i morron blir de åka till moster och fira henne hoppas på fint väder så man kan ha shorts på sig :)


Grattis i efterskott

Grattis till min moster i efterskott som fyllde 45 i går :)


harry potter

hejsan :)

kom hem för ett tag sen. Åkte till marcus i går vid 9 typ, vi gjorde inte så mkt ja va rätt trött efter att jag hade jobba. i morse vakna vi vid 13.45 typ ;P Vi gick ner och åt frukost ute de va jätte varm och skönt. Har till och med fått märke efter att ha suttit ute i typ 20 min i bikini :) sen gick vi in oh kolla lite på tv. Mamma kom och hämta vid halv 6 så åkte vi och köpte pizza och sen åkte vi hem och satt ute och åt. Nu sitter jag på mitt rum och inte gör så jätte mkt har på harry potter som går på 3an. får väl se vad ja ska göra i kväll :)


hemma hos mamma

sådär har nyss kommit hem från jobbet, var och hämta lite saker hos pappa innan jag åkte hem till mamma. Det gick jättebra med jobbet har bara lite ont i fötterna eftersom jag ståt upp hela dagen typ :) Ska snart grilla för första gången i år :) mums! får se vad som händer i kväll tror jag ska träffa marcus :)

God morron

har precis fixat mif lite och ska snart ner och äta nåt sen blir de åka och jobba jag slutar vid 6 ikväll hörs då :)


snart ska jag sova

har precis kolla klart på bb och asså jag mår illa för så mycket dom måste äta. Dom har uppdrag att gå upp i vikt och ska äta upp en massa skit ;S riktigt äckligt så ja va tvungen att sluta äta mitt godis för jag börja må så illa.. nej nu ska jag gå och borsta tänderna och gå på toa sen ska ja nog krypa ner i sängen för i morron blir de jobba 10.00-18.00. Ska dema bröd, hoppas det går bra första gången för mig. Ska även jobba nästa fredag i Frövi så blir ingen skola för min del då ;) HAHA!

hörs. Godnatt

äcklig mat

har nyss ätit middag och de va inte alls gott, spagetti och kötfärsås. blää! gillar bara mammas köttfärsås. Så kan ju inte påstå att ja vart mätt. men har lite godis och chips här som jag får nöja mig med :) ska snart kolla på efterlyst och smörja in mitt knä med voltaren, har så sjuk ont nu igen.

Sitter ju på mitt rum och jag har en tågrels en bit bort men de låter som att dom kör precis uatn för och de spelar ingen roll om jag har fönstret öppet elr inte de låter lika mycket för de. Jävligt irriterande man vaknar ju typ av de på morgonen oxå, skit kul ;S


bilden är tagen i kreta 2007, mina fotspår


jobb jobb jobb....

lämna nova för typ 1 timme sen och fick även me lite saker som ja skulle ha till jobbet i morron. Sen ringde mamma för jag hade fått papper som oxå va tills i morron så hon kom hit me de och även hämta 2 väskor så slipper ja släpa på massa i morron istället. nu sitter jag och kollar på lyxfällan och väntar på att pappa och mia kommer hem för jag är nämligen hungrig. måste även börja leta efter sommar jobb och de är jag väl sent ute med för fick mail från korvbrödsbagaren igår att jag inte skulle få nåt där, så vet inte riktigt hur jag ska göra nu. Måste försöka fixa nåt iaf så jag har pengar i sommar och att jag måste ge lite pengar till min moster som betalade min mobil för tillfället och sen måste jag kanske försöka hitta jobb till i höst. men men får väl se hur det blir, får gå och ge ut mitt CV till olika ställen.

varit och gunga

har packa klart allt nu ska bara skruva ner 2 hyllor från väggen. Tog med Eskil till lekparken och gunga lite det tyckte han va kul. :) nu ligger jag bara och tar de lugnt i sängen och kollar på top modell. ska väl snart gå ut med nova en snabbis :)


packning

Har vart hemma ett tag, har duscha och ringt ditt jag ska stå och dema i morron :) så ska bara vänta på pappa kommer hem så ska han ta reda på vad de är jag ska dema. Ska snart packa ner lite som ska till mamma och sen det sista innan vi flyttar och de gör vi nästa helg ;P  sen kommer nog Linn förbi snart och ska hämta skidor som hon ska låna. Efter de får jag se vad som händer :)

powerwalk

godmorron :)

Sitter i sängen nu och kollar på tv men ska snart byta om och sen gå och hämta systers hund hos mormor och sen gå på en powerwalk till mammass jobb :)

hörs sen

kniven mot strupen

hej :)

åkte till älskling i går, i morse åt vi frukost ute på altanen i solan jätteskönt. sen åkte vi me pappa och mia till fjugesta och vi tog hand om Eskil medans dom va inne på banken. satt i solen och gick runt lite och kolla. Sen okte vi hem till mig, fick reda på förut att jag ska jobba nu på fredag i Ekershallen och dema. Så tjänar ja lite iaf :) marcus åkte vid typ 19.40 då gick jag till parkhallen och köpte chips och cola. sitter och kollar på kniven mot strupen men fundera på att sätta på en film i stället tills bb börjar :)

2 bilder sen idag:


en unge i minuten

har inte gjort så mkt i dag. vila lite förut sen har jag kolla på skor på internet och lite så. kollar nu på En unge i minuten och när de är slut ska ja åka till marcus. så bloggar nog inte mer i dag :)

godnatt.

Snygga - Vill ha

hitte ett par skit snygga skor som jag vill ha och kommer köpa snart :)


Gott gott

Gick en powerwalk till mammas jobb vid 10 de tog typ 30 min att gå ditt sen att ja och prata lite me henne sen gick ja hem igen, på vägen hem gick ja förbi en skyllt där de stod ingenting och en pil framåt, haha har sett den förut men alltid lika konstigt att se den så nu tog ja kort på den :P. När jag kom hem hoppa ja in i duschen och sen gick jag till affären och köpte cola och en gillad kyckling så har nyss ätit de. Tror jag ska vila lite nu, för nu är de inte så varmt på mitt rum eftersom jag satte igång fläckten :) Ska träffa älskling senare :)



Jättefint väder

God morron :)

Ny vecka, nya möjligheter.

vakna vid 9 av att solen lyser in i spegelen och rak in i mitt ansikte och att de är as varmt i mitt rum ;S Sen kunde ja inte somna om så jag gick upp. Och de är redan 10+ grader ute och kommer nog bli varmare på dagen :) så skönt att sommaren kommer nu. Men ska väl äta nåt sen ska ja gå och på en powerwalk och sen göra lite andra övningar :)


godnatt

ska gå och ta bort sminket nu och sen fixa lite annat sen går ja och lägger mig så den här helgen tar slut.

Godnatt!

bb-låten


nybäddat

bädda rent sängen förut och har nyss kolla klart på bb, tror låten kommer bli en sommar plåga helt klart. Annie åkte ut och de tyckte ja va bra, hon va så tråkig och man märkte knappt att hon va där. Nu ska ja kolla runt om de är nått bra på tv men tror inte de är de. Så sätter nog på någon film på datan :)


usch

Kom hem för inte så länge sedan, har vart ute i mullhyttan och kolla på de nya huset.. Vet bara att jag inte vill bo mitt ute i ingenstans. Väntar nu på att vi ska äta och att marcus ska svara på sms så jag vet när ja ska åka till han. ska kolla på världens bästa hotel nu missa de förra söndag. :) På torsdag ska ja nog jobba som demo, haha!


Mums



saker från hm och gina.


Söndag 17/4

Godmorron :)

vakna för en halvtimme sen av att Eskil sitter där nere och skriker. Så då gick ja upp och slängde in lakan och påslakan i tvätten. Idag är de as fint väder ute ska nog gå ut och sätta mig en stund, men först ska ja gå ner och äta lite frukost :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, ska träffa älskling idag iaf :)

jahaja

Warber förlora på straffar men de va jämt ända in på straffarna kan jag säga. Har precis varit nere och ätit, kött, potatis och bea sås :) mums! Nu sitter jag i min säng och inte gär så mkt ska kolla runt på tvn om det är nåt bra där annars får ja nog sätta på en film på datan :)

Fint väder ute

Efter första perioden stod de 2-3 till storvreta. Då gick ja ut och satte mig ett tag och Eskil va oxå där ute så satt och busa lite med honom, han satt och höll på med lite mossa som tur va stoppa han den inte i munnen som han gör me allt annat typ, ;P De är sjukt skönt väder ute, sugen på att grilla. Ska kolla klart på den andra perioden och snacka lite med älskling vart vi ska vara någonstans :)


Herrfinalen

Tjejernas final sluta för ett tag sen och Djurgården vann med 5-6. Snart börjar herrfinalen, hoppas så klart på att Warberg ska vinna :) men de är bara att vänta och se.


nu har jag vart duktig

fick nåt ryck förut och börja städa mitt rum och packa ner de sista innan vi ska flytta de är är väl bara lite kvar som ska bli ner packat. Känner mig duktig nu när de är rent . Hade lite sällskap av lillebror medans ja packa, han satt och prata på golvet :) hade även på innebandy och kollar på de fortfarande, det är tjejerna som spelar först Iksu-Djurgården och det står 3-2. Men de jag sitter och väntar till herr matchen börjar då är det Storvreta- Warberg den kommer nog bli grym :)Medans jag väntar på att den ska börja ska ja nog fila naglarna dom ser förjävliga ut just nu ;P



innebandy

Godmorron :)

innan jag somna igår ringde älskling så vi prata lite, somna vid typ 01.30. Vaknade vid typ 10.20 i morse. Har nyss vart inne och duscha och ska snart ta på mig kläder och gå ner och äta lite frukost och sedan vänta på att Sm-finalerna i innebandy ska börja. Ikväll blir de träffa älskling :)


Är så glad att jag har dig älskling <3


Godnatt :)

har kolla klart på bb och kolla klart jiddra inte me zorhan, elr va den nu heter. Ska tvätta bort sminket nu och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen.

hörs i morron :)

Varning för barn

åt för ett bra tag, de vart lövbiff, hackebackspotatis och bea sås :) efter det kolla jag på varning för barn. Asså för jävla klockrent så jävla sköna är dom ;P nu sitter jag och kollar på joddra inte med zorhan, har sett den för jättelänge sen när den gick på bio. Den är väl lite små rolig, men ska börja kolla på bb som börja för 10 min sen och kolla vilka som blir nominerade. ska snart hämta lite cola och chips och ha lite fredags mys med mig själv :)

väntar på maat

sov lite för ut men har fortfarande ont i huvudet. har inte gjort så mkt efter de tog nyss med eskil till parkhallen för jag skulle köpa cola och chips. Han va snäll och inte grät som tur va iaf :) sitter och väntar på mat nu, är rätt hungrig.


ont i huvudet ;S

är hemma nu. träffa älskling på stan en snabbis, skulle åka hem till mamma och hämta p-piller men orka inte så träffa ja på lilla syster som skulle hem till mamma så hon skulle be steve lämna dom här när han hade skjutsa hem henne till sin mamma. ligger i sänge nu med huvudvärk och är trött så ska nog vila lite.

sitter i skolan

halloj :)

sitter i skolan på den sista lektionen vet inte när vi slutar. ska hem sen och får se vad jag ska göra i kväll :)

ajaj

va nere för ett tag sen för att hämta en macka så skulle ja skära upp den så skar jag mig på pekfingret, gjorde jävligt ont. :/ väntar på att älskling ska komma så han an trösta mig lite (a). har nyss suttit och kolla på massa kläder som ja vill ha ska väl beställa lite av de tror ja men nu sitter och kolla på lyxfällan. Har inte packa upp väskan än elr jag orkar inte ;P haha. har gjort ny header oxå som ni kanske ser. :)
hörs i morron :)

25 skoldagar kvar för mig!

Nu är det bara 25 skoldagar kvar för mig sen jävlar är det Studenten :D


hos pappa nu.

kom hem till pappa för 1 timme en kanske. Men han är inte hemma han är i sälen och kommer hem i morron. men Mia och Eskil va hemma så är inte ensam iaf. har suttit där nere en liten stund och kolla på Eskil som försöker krypa men de går inte så bra för han ;P sen hade han tydligen kissa på mattan som jag satt på so vart helt blöt på knät så va bara att gå upp och byta byxor :) Ska snart börja packa upp alla kläder in i garderoben så allt slipper ligga på golvet. måste även packa ner de sista innan vi ska flytta. Men hinner nog göra de eftersom vi har ju påsklov nästa vecka. Det ska bli så skönt med lov. :)


min söta lillebror :)


vart ute och gått

somna förut och ja tror jag behövde de, sov kanske i 2 timmar elr nåt. Mamma kom hem vid 4 elr nåt och då kom hon och fråga om ja skulle med ut och gå. Så har vart ute och gått lite och va inne och handla lite på konsum. Får se om ja ska träna elr inte har ju ont i halsen och är förkyld. Men ska iaf hem till pappa efter träningen. :) ska snart äta pannkakor och packa ner de sista som ska me till pappa :)

nationella

heej :)

har vart i skolan och gjort nationella svenska skriv grejen, det gick väl sådär hoppas på ett G iaf. Jag vart klar vid halv 11 typ och då gick ja till bussen och åkte upp på stan och hämta ut min studentmössa :D inte många dagar kvar nu.
har nyss ätit lite och nu ska ja lägga mig och vila ett tag har böörja fått ont i halsen igen och är även förkyld igen.


åker till älskling snart :)

åt för 1 timme sen kanske, satt och prata lite me lillasyster efter de. :) ska packa ihop lite och byta om sen ska ja dra mig ner mot älskling :)
i morron nationella i 5 timmar (Y)!

hörs i morron.


bakadpotatis.

kom hem för inte så länge sen, vart och handla me mamma. Köpte me godis, cola och energi dryck för att ha med på nationella i morron. Ska läsa igenom nåt häfte tills provet oxå. Nu väntar ja på att vi ska äta och det blir bakadpotatis och bacon :) mums! Ska nog träffa min älskling ikväll oxå :)


Your love is my drug <3


packning på G

hallå :)

igår åkte jag och träna sen åkte jag hem till älskling och sov där :)
idag har ja vart i skolan. hade muntliga nationella i svenska, men ja ville inte redovisa inför hela klassen så fick redovisa för 4 st och vår lärare :) fick G iaf skönt de. i morron är de skriv delen hoppas på att de går bra :). Har ätit lite för ett tag sen när jag stod i köket såg ja att mamma kom hem vart lite chockad eftersom hon brukar sluta vid 16.45. Jag ska snart börja packa lite eftersom jag ska till pappa i morron.


Sälen 11/4-11


Theo och jag. 


Mimmi och jag.




Jag och Jenny


Jenny och jag


klart.

hallå :)

Söndag kväll: älskling kom hit, han duscha sen kolla vi på bb och lite på fotboll. Jag packa ner lite som skulle med till sälen :)

Måndag: gick upp 04.30 ;s fixa mig lite smått och satte på mig klädder och åt lite innan steve skjutsa mig till bussen vi skulle vara vid bussen 05.30. vi kom fram vid typ 10 elr nåt. jag sov inget på bussen upp fast va as trött. när vi hade åkt några gånger ramla jenny och stuka tummen och hhon fick åka skoter medna ja och mimmi fick staka oss fram till "sjukstugan". sen åkte vi massa mer. på vägen hem hade ja as ont i knät och i bena, kunde sova i ca 30 min på vägen hem. när vi va hemma vid halv 9 kom mamma och hämta mig sen åkte vi och köpte donken till mig. När ja kom hem åt ja och sen vänta på att älsk skulle komma. Han kom vid 10 typ då gick vi in och duscha sen kolla vi på bb sen somna jag typ ;P Bilder kommer upp sen

Idag: Vart i skolan på en lektion sen åkte jag hem och åt lite. Har nyss skrivit klart mitt tal till i morron (svenska nationella prat). Håller på att  tvätta kläder oxå. I morron ska ja hämta min student mössa oxå :D

innebandy på tv

var och handla me mamma förut sen åkte jag och Steve och hämta skidorna och de hos pappa. När vi kom hem så fika vi lite. Och nyss skulle ja gå ut me våran kattunge i koppel men hon värga hon skulle in igen och typ klättra på dörren. Men ändå ska hon försöka smita ut när man ska ut elr in :P HAHA lite knäpp är hon. Men nu ska ja sätta mig och kolla på innebandy Mora-Djurgården som sänd på tv4. Hoppas Mora vinner :)


söndag 10/4

Godmorron :)

Har precis ätit frukost, ska snart fixa mig lite sen försöka få tag på pappa måste ju hämta skidorna och de tills i morron då vi ska till sälen med skolan :) Ska åka och handla lite me mamma oxå snart.

Så jävla söt unge asså :)


är hungrig

tjaa :)

kom hem för 1 timme sen kanske har vart ute lite me mamma, Steve, Becca och mormor. Har kolla efter en jacka men hitta ingen som ja ville ha elr nån som passa. Nu sitter jag och kolla på hoycken och sen sitter och kollar hur lilla systers match går. Hon är i Umeå och spelar innebandy SM. Dem har ju förlora alla sina matcher men nu leder dem med 1-0 får väl se hur de går för dem :) Väntar även på att maten ska bli klar som Steve lagar. Kött, pommes och bea sås. MUMS! :)

test locka håret.

Har inte orka skriva nåt på dagen. Men har vart i skolan och sen bara vart hemma åkte och köpte godis me mamma förut :) har inte lust att göra nåt skulle kunna gå och sova nu och bara få den här dagen överstökad. Men de ska ja inte utan ja ska testa locka mitt hår och kolla hur de blir vill ju ha lockigt på studenten så vi får se hur de blir :) ska hämta cola och sen sätta på nån film medans jag lockar hårt. Kanske läggr in bild om de blir bra. Nästa vecka får jag hämta ut min studentmössa :D

godmorron :)

sitter och äter frukost, vaniljyoghurt och START musli. Har även på vakna me the voice :) ska snart byta om sen dra mot bussen :)

hörs
Kram;

sova ensam i natt :(

Sitter och kollar på bb just nu. Ska snart borsta tänderna och fixa lite sen krypa ner i sängen ensam :( kommer vara tomt eftersom jag sovit me Marcus varje natt i typ 1 vecka nu. börjar 8.15 i morron med idrott sen slutar jag vid 2 elr nåt kanske :)

godnatt hörs i morron :)
Kram;

kollar på lyxfällan

Nu har jag ätit och kolla på lite hockey med mamma och Steve. Men nu sitter jag på mitt rum och kollar på lyxfällan. Och jag ser bara alla kläder i väskan som ska in i garderoben men ja orakar bara inte lägga in de ;) haha! Nej men ska ta reda på de snart iaf :)


hos mamma och har hämta ut packet

Sådär kom hem till mamma för inte så länge sen. Var oc hämta ut paketet från HM förut oxå ska prova de snart och kolla om det passar. Ska packa upp alla kläder snart oxå. Men först och främst ska ja hoppa in i duschen :)

åker till mamma nu.

så nu har pappa kommit hem och nu ska ja packa ner datan sen åker jag till mamma :)

hörs sen

väntar på pappa..

gick och la mig i sängen förut och mamma hann ringa mig före ja hann ringa henne. Hon va hemma i dag me så hon kunde inte hämta mig. Ringde upp pappa när vi prata klart och fråga om han kunde skjutsa mig och de skulle han efter han hade vart på baby sim med Eskil :) han sa även att vi inte skulle ha träning i dag.  Råka även somna efter att ha prata klart me han. Sov kanske i 1 timme. Och nu sitter ja och väntar på att han ska komma hem så han kan skjutsa mig. Ska nog hämta ut packetet från HM sen när ja kommer till mamma :)

7/4-2011

hallå där :)

kom hem för inte så länge sen. Är ju ledig i dag :)
igår när ja kom till älskling va han inte hemma så satt och kolla lite på tv med hans mamma tills han kom. När han kom gick vi upp han skulle kolla fotbollen, medan han gjorde de så plugga ja klart den ena samhällskunskaps uppgiften. så de är skönt har bara 3 saker kvar att göra nu ;P. När matchen va klar hade ja gjort klart mitt så då kolla vi lite på bb sen somna vi vid halv 12 elr nåt.
idag ska ja ju till mamma ska ringa henne snart och kolla om hon är hemma elr om hon är på jobbet hon va nämligen sjuk i går. Sen måste ja ringa och kolla när pappa kommer hem och om han kan skjutsa mig till mamma när han slutat :)

Idag har jag och Marcus vart tsm i 1 år och 7 månader :) <3 Jag älskar dig mest.


åker till min bäbis :)

har nyss ätit lite tacogratäng. ska byta om nu och packa ner lite plugg sen så skjutsar pappa mig till min bäbis :)

hörs i morron, godnatt :)

1 månad

Idag är de exakt 1 månad kvar till vi ska åka till agia napa :) längta. Vill bara bli brun nu innan studenten.


Psykologi - Klart!

sådär nu har ja precis gjort klart psykologiuppgiften. Det var lite svårt men skönt att vara klar me den. Nu är det bara 2 saker i samhällskunskap, 1 idrottsuppgift och sen måste ja skriva mitt pm till svenska muntliga de ska ju redovisas nästa onsdag. Och sen skriva nationella på torsdag ;S inte sådär jätte kul. Ska nog åka till älskling sen får ta me lite plugg dit och plugga medan han kolla på fotbollen. Är ledig i morron oxå så då blir de att plugga och packa ner lite tills flytten. Just de ja packa klart allt som ska med till mamma, gjorde de innan ja börja plugga :)

Kram;

Dagens outfit

Kom på att jag måste även packa idag, ska ju till mamma i morron :)

Det här hade jag på mig i dag :)


plugg, plugg

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Började kl 11.55 i dag med klassråd och de hade vi inte så länge, sen hade vi svenska där lyssna vi på när 4 st gjorde muntliga nationella i svenska B. Jag ska göra mitt nästa vecka på onsdag kan ju hoppas på att man får G iaf. Vi fick sluta vid 13.20 då åkte jag upp på stan och mötte lilla syster och fick pengar av henne till de vi beställde från HM. Ska hämta ut de i morron när ja kommer till mamma.
Vaknade upp med träningsvärk i bena och i axlarna sen gymningen i går ;P fundera på om ja kanske ska göra lite magövningar sen. Men nu ska ja plugga lite har ju rätt mkt ;S


luktar maat :)

Har inte gjort så mkt nu har vila lite. Fick inget plugg gjort än iaf ;P Har tvätta klart allt nu så de hänger på tork och ligger lite i torktumlaren oxå. Det luktar mat nu, ska gå ner och äta sen packa ner lite innan träningen och de som ska me till älskling :) Har från 20.30-21.30. skönt att börja kl 11.55 i morron och sluta vid 2 typ :)

hörs.
kram;


Shopping

Här är kavajen jag köpte :)

HM - 399kr


vart lite små shopping i dag :)

Hej :)

Kom hem för inte så länge sen. Har slängt på en tvättmaskin. Igår när ja kom till älskling va han inte hemma så satt och kolla lite på tv me hans mamma och pappa men han kom kanske 5-10 min efter mig. Kolla klart på innebandy där och Warberg vann så klart ;) efter de kolla vi på bb och gjorde te, somna vid 12 elr nåt kanske. Börja vid 9.40 i dag. Hade svenska och sen idrott, på idrotten skulle dem ha fotbolle men ja HATAR fotboll så ja gick och gymma i ställe. Gick i snabbt tempo 5 km, känner mig duktig ja som inte träna på 2 veckor ;P Efter skolan åkte ja upp på stan me Jenny, Johanna och Theo. Kolla efter en kavaj på HM och hitta även en så ska visa den sen, köpte även nya strumpbyxor. Men nu ska ja gå ner och äta sen kanske plugga lite och i kväll blir de träning efter träningen åker ja hem till älskling :)

Kram;

åker till älskling :)

Åt för inte så länge sen och nu ska ja gå till syrrans killes jobb och få skjuts av dom hem till marcus :) hörs senare annars i morron någon gång slutar vid 1 elr nåt sånt :)

Kram;


Warberg-Falun

Nej, nu ska ja sätte mig och kolla på innebandyn som är på tv4 sport. Warberg-Falun hoppas på att Warberg vinner men de står 1-1 i matcher sm slutspel. men vi får se hur de går. Finalen spelas 16/4 i Malmö lite så där små konstigt för den har alltid vart i globen annars. Väntar även på att maten ska bli klar och det blir vofflor i dag :)


fint väder idag :)

Gick och la mig i sängen förut och somna en stund. Vakna efter ett tag och åt lite sen somna ja om igen till pappa roppa att dom skulle åka till de nya huset, men ja orka inte följa me. Kom på att på onsdag har jag sov morron till 11:55 och på torsdag är ja jag ledig hela dagen. Men måste plugga då måste ju skriva svenska np prat skiten. Och fattar inte hur man ska göra. Har även psykologi, 2 saker i samhällskunskap och 1 idrottsgrej.

Stora syster kom hit för inte så länge sen för att packa ner sina sista saker. Jag ska väl oxå packa ner de sista snart. Men ikväll ska ja till älskling efter att han har gymmat. Fundera på om ja oxå ska köpa mig ett gym kort eftersom jag inte vet hur ja vill göra me innebandyn till hösten, men de får vi väl se.




har ont i magen :/

Hej :)

Kom hem för inte så länge sen. Hade ju bara en lektion i dag och då kolla vi på film hela lektionen. Efter skolan gick ja till ica och köpte cola och sen till HM för att kolla efter nån kavaj, men hitta ingen. Har ont i magen men vet inte vad de är, kanske kan vara hungrig men känns inte på de sättet :/  

Igår efter vi kolla klart på innabandyn och djurgården vann me 4-5 i sd :) sen så kolla vi på bb och vanessa åkte ut, själv tyckte ja att Patrik skulle åkt ut. Vi åt chips och dipp.

Kram;


sitter hos älskling nu :)

tjaao :)

Sitter hos älskling nu och kolla innebandy KAIS Mora-Djurgården 2-3 står de och tredje peroden börjar nu :P Och äter lite godis oxå ;P. Märkte att min nya desigen inte syndes men hoppas på att de fixar sig snart :) men ska fixa lite till me den i morrn är inte klar än :)
Kram;

ska snart till älskling :)

hej :)

Har gjort om min blogg lite under dagen. Den är inte klar än, ska fixa lite annat oxå. 
Börjar om på nytt med bloggen och ska försöka uppdatera bättre. Har nyss varit nere och ätit lite. Ska byta om nu och sen fixa lite annat. Efter de ska pappa skjutsa mig till marcus så får se om ja kanske bloggar där annars gör ja de i morron. Har bara en lektion i morron och då ska vi kolla på film (I taket lyser alla stjänor). Har sett den förut och tycker den är sjukt bra :)



RSS 2.0