NY BLOGG!

KOLLA IN MIN NYA BLOGG ISTÄLLET: http://elvirajohansson.myshoroom.se

ont i huvudet

Har vart och handla me mamma när hon kom he . Köpte även hårfärg så ska nog färga det i morron :) Nu väntar jag på att maten ska bli klar men så länge kollar jag på H&M:s hem sida för att kolla om ja hittar nåt ;D Jag fick ont i huvudet förut ska ta en ipren och kolla om det blir bättre. i kväll blir det träffa älskling :)

3 bilder sen i fredags


Grattis lilla syster :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA LILLA SYSTER :D<3
som blir 17 år bara 1 år kvart till 18 ;)

mariekex

Råka visst somna förut, jag vakna av att mamma ringde och då hade jag sovit i 1 timme och 30 min typ ;) men de va skönt! Just nu sitter jag på mitt rum och kollar på tv på kanal 3, smsar med älskling och äter mariekex, det måste vara dem godaste kexen som finns asså ;) väntar även på att mamma ska komma hem för jag måste åka och köpa hårfärg kan inte se ut så här som jag gör nu, måste färga de innan studenten iaf ;).
I morrse var det ju dåligt väder men de vart finare ju mer kl vart :) så nu är det fint väder men de klart att de ska blåsa som fan. Men man ska väl vara glad att de är sol och inte en massa regn :) dem på vädret säger att det ska vara fint hela veckan så det kan man ju hoppas på bara de slutar blåsa, så man kan bli lite brunare till studenten :)

panik

kom hem för 1 timme sen typ. Fick sluta kl 9 i dag. kolla även upp vad ja skulle få för betyg i samhäll och historia och skulle få G i båda jag som trodde jag skulle få IG ;) när jag sluta åkte ja upp på stan och kolla runt efter skoa men hitta inga som jag vill ha :/ så har lite panik för vet inte vilka jag ska ha. Så måste kolla runt på internet om jag hittar några nu oxå :)
bilden är från i dag :)

Regn?

godmorron :)
vakna för 30 min sen och har sminka mig lite. ska snart byta om och sen äta :) jag som trodde de skulle bli fint väder men nej de är gråa moln som vanligt :S HATA SVERIGE!

natti

har kolla på bb och små tjocka mig lite. Tyckte inte att peter skulle gått till final, jag tycker att cristian, simon och martin ska vara där, men men. Så nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag krypa ner i sängen :)
godnatt

hatar söndagar

åt kanske för 1 timme sen elr nåt. Kyckling, ris och cury sås :) Riktigt gott! har inte gjort så mycket mer sen dess finns inte så mycket att göra direkt eftersom söndagar går så jävla segt. Sitter och väntar på att bb ska börja iaf ska nog hämta ett glas cola och lite ostbågar. I morron har jag bara 1 lektion efter det ska jag nog upp på stan och kolla efter ett par skor till studenten. Måste verkligen hittat ett par nu, har ju kolla på några men har inte bestämt mig än :)

Dagens outfit


Morsdag!

hallå :)
i går kom älskling hit. Vi kolla såklart på fotbollen, när den va slut gick vi ut ett tag. När vi kom in satte vi oss i köket och spela lite kort och sedan gick vi in och kolla på film (Drömkåken). Men kolla inte klart på hela. I morrse vakna vi vid 11 tror jag men kolla klart på filmen så gick upp vid 12 typ, då åt vi frukost och sen inte så mkt mer. Marcus drog vid typ halv 2 och då duscha ja snabbt sen kom mamma och hämta mig så åkte vi till mormor :) När jag kom hem damsög jag mitt rum och nu sitter jag bara i sängen och kollar på tv :)

förkyld som faan

tjaa.

vakna vid 11 typ men är helt död är as förkyld och hängig. Jobba ju igår till typ halv 6. Efter de kom mamma och hämta mig vi åkte och köpte max till mig eftersom jag inte ätit på hela dagen typ. Sen skjutsa hon mig till jenny, där fixa jag mig sen kom lite folk. Vi tog bussen till stan vid 22, sen gick vi till frimis. Jag och emma drog vid 1 typ hade sällskap till resecentum. Min buss gick 1.14 när jag gick av bussen snacka ja me lillasyster i tele så att ja skulle slippa gå själv. när jag km hem va mamma vaken, men jag gick in på mitt rum och tog bort sminket och sen gick jag och la mig. Nu på dagen har jag inte gjort mkt alls mamma och steve är och hjälper min stora syster att flytta, vet inte när dem kommer hem heller. just nu ligger jag bara i sängen och kollar runt på tv men de är ju bara skit, fundera på att hämte ett glas cola och kanske kolla nån film.
Vill tillbaka till agia napa för värmen, sverige suger alltid dåligt väder och när de är fint väder då ska de blåsa som faan så man typ blåser bort ;S

regn, regn

Godmorron.
somna rätt sent i går för jag prata me marcus i telefon. ska snart byta om och gå till bussen. Ska ju jobba mellan 10-18 typ. Efter de blir det hem till Jenny :)
kanske hörs sen :)

pizza

har suttit och prata lite med lilla syster :) och sen nyser jag hela tiden as jobbigt. När mamma kom hem förut kom hon hem med pizza. Gott :) Ska snart hoppa in i en dusch tror jag. sen får jag väl se om marcus kommer hit elr inte, men de märks :) hörs kanske senare elr i morron :)

Miss you Otto <3

suuug

hann inte skriva innan ja drog förut. men kom nyss hem iaf, när jag kom till skolan så gick jag till min svenska lärare för ja hade fått mail av henne om en uppgift ja hade skicka in. Hon hade inte kollat på rätt ställe där jag hade skrivit in de nya så visa henne de, så att ja skulle slippa skriva om allt. Så fick G i svenska B iaf :) Och livet vi skulle göra sög som fan man fatta inte ett jävla piss. Så jag tog bussen hem istället :) i morron blir det jobb mellan 10-18 ca.. Men ikväll blire det träffa älskling :)


SOOOLIGT!

God morron :)

Vakna för en stund sen och är jätteförkyld och har ont i halsen, kanske inte så där jättebra men men. Ska gå och äta lite frukost för magen kurrar ;) Det är jätte fint väder ute idag. Bara hoppas att de håller sig så hela dagen och att det inte blåser lika mycket som de typ gjorde igår då man höll på att blåsa bort :S

natti natti :)

har låna ut datan till lilla syster en stund och suttit och prata lite :) prata me pappa i tele oxå, ska nog åka ut till dem i helgen. så kan ja hälsa på min lille bror lite :) men nu ska jag ta och smörja in mig, ta bort sminket och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Börjar ju 14.30 i morron men skönt att sova tidigt iaf :)
så godnatt :)

dagens mini shopping


bikinin från agia napa


vart och handla me mamma

kom hem nyss har vart och handla lite saker till studenten :) plugga lite svenska förut så ska skicka in den snart efter de vila jag lite i kanske 1 timme elr nåt. i morron börjar man 14.30 och slutar ca, 00.00 :S men jag ska träna så kommer dra vid halv 6 :) vi ska göra nåt jävla live, fattar inte direkt vad de är men. ;P får se vad ja ska göra nu ska nog testa linnena jag köpte förut i dag :)

just de, fick ett mail om att jag skulle få börja sommar jobba 1 vecka före och de är ju inte fel att få lite mer pengar så de tacka jag ja till :)

små shopping

Hejsan :)

igår efter hygienutbildningen åkte jag till marcus vi somna rätt tidigt, runt 22 typ. I morrse börja jag 9.35 hade lektion i typ 30 min kanske, satt kvar i skolan ett tag men drog efter en stund. Mötte upp lilla syster på stan vi kolla i lite affärer och jag köpte 2 linnen och sen dela vi på 2 nagelak :) visar sen vad jag köpte. Nu ska jag ta reda på min tvätt :)

nu blir de hygienutbildning

nu ska jag byta om och sen dra mot hygienutbildning hörs :)

utbildning

hemma nu, kom för ett tag sen har ätit lite. hade bara en lektion och jag redovisa in för hela klassen lite små stållt ;P hatar att redovisa in för hela klassen. Efter den lektionen så hade vi ett litet klassråd där vi bestämde vad vi ska köpa till lärarna och så :) sen åkte jag och några till upp på stan och kolla runt lite jag la undan 2 par skor som ja hitta. Men får se om jag köper nåt av dem elr om dom jag hitta igår kommer in :) men nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och sen kolla hur jag ska komma till korvbrödsbagarn, ska nämligen ditt på hygienutbildning i dag mellan 18-20 ;S hoppas på att de går fort..

trött som fan

god morron :)

är as trött fast jag somna ändå vid 23 igår :) har precis ätit lite frukost och sitter nu med min te kopp och fryser sönder. Jävla regn och dåligt väder asså, vill tillbaka till värmen och cypern :/ aja, ska väl ta och klä på mig och fixa de sista sen gå till bussen. hara bara en lektion i dag och sen klassråd så slutar tidigt :)

godnatt :)

nej nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen :)
godnatt

vart ute på promenad

vart klar me den sista uppgiften förut iaf så nu har ja inte någonting kvar förutom redovisning i morron :) sen åt jag och sen gick jag ut på promenad med mamma så kom in för ett tag sen. :) riktigt skönt blåser inte lika mkt nu som de gjorde förut. bara hoppas på att det slutar blåsa helt så det kan bli lite varmare. Ska snart gå och duscha av mig. :) ska nog ta och göra lite te sen, kanske sätta på nån film :) får se!


plugga kanske

kom hem för inte så länge sen. För när mamma kom hem åkte vi upp på stan hon skulle lämna in nån bild på mig till studenten skyllten. Efter de kolla vi på skor hitta ett par men fanns bara i 36 så ska in och kolla i morron igen om dom fått in dem. Fundera på om ja ska börja me sista uppgiften nu men orkar inte egentligen. Men den måste vara inne senast på fredag iaf ;S får se om jag åker ner till marcus elr om han kommer hit :)

lönebesked

nu har ja städa klart, jag har tvätta 2 maskiner med tvätt, dammat av alla hyllor, damsugit, torka golvet och sen damsög ja hela lägenheten och torka golvet så nu blir nog mamma glad. Tog en liten paus förut för ja skulle äta och så hämta jag in posten. fick mitt lönebesked trodde ja skulle få mycket minder än vad ja fick :) Fick även sms av min chef så ska jobba nu på fedag och nästa fredag så då blir de mer pengar :) Men nu ska jag göra om i garderoben och ta bort sakaer jag inte använder och så :) får väl se om jag hinner göra klart de innan mamma slutar hon slutar ju kl 3 och ja har 3 garderober så nu är det bara att börja :)

före - efter

Före:


Efter:


nu blir det stor städning.

Godmorron :)

kom he för inte så länge sen, hade bara en lektion och sen redovisa jag mitt PA-arbeta. Det gick väl bra hoppas på G iaf. Så nu har jag bara en redovisning i morron och sen en inlämningsuppgift som ja ska göra senare. Men nu ska jag ta och stor städa hela mitt rum ser för jävligt ut just nu :)

JAAAAAAA!!

kolla klart på bb nu och GURKKAN åkte ut. :D så jävla bra jag tycker att nån som har vart inne från början ska vinna så :D medans ja kolla på bb gjorde jag lite olika magövniningar så kommer nog ha lite tränings värk i morron ;) men nu ska jag hoppa in i duschen och duscha snabbt sen ska ja gå och lägga mig är rätt trött :)
hörs i morron, godnatt :)

2 konfirmationer

halloj :)
igår:

kom hem från m-berg vid kl 3 typ då vart de platta håret och sen packa ner lite saker och sen skjutsade mamma mig till marcus. kom dit vid 4 ungefär :) vid typ halv 5 åkte vi ut till sjökrogen med hela hans familj och åt, jättemysigt :) när vi kom hem så gjorde vi inte så mkt gick och hyrde film och kolla på den och marcus installera the sims 2 på data så vi spela de efter vi kolla klart på filmen. vi somna väl vid 2 elr nåt :)
Idag:

Jag vakna vid 9 men låg kvar i sängen. men gick upp vid 10 för att locka håret som tog typ 1 timme och 30 min. sen vid 12.20 gick vi upp till kyrkan för han lilla syster konfirmerade sig i dag så satt i kyrkan och lyssan på de i typ 1 timme sen gick vi hem till älskling igen. men jag va tvungen att gå typ på en gång för ja skulle tillbaka till kyrkan för min kusin konfirmerade sig oxå, så satt i kyrkan yttligare 1 timme. så 2 timmar i kyrkan samalagt i dag ;P när hans var klart i kyrkan åkte vi hem till dem och åt lite och fika. vi åkte hem vid 18.30 typ. så nu gör ja inte så mkt sitter och kollar på tv och ska äta nåt snart och kolla på bb :) ska fixa lite till min pa-redovisning som jag ska ha i morron :)

gårdagsen shopping


mberg

God morgon :)
vakna för inte så länge sen, ska snart hoppa in i duschen, sen äta lite frukost och sen fixa mig lite. Efter det ska jag och mamma åka till m-berg och köpa present till min kusin som konfirmerar sig i morron :) ska även kolla om jag hittar några snygga skor till studenten bara de som fattas nu :) så måste verkligen hitta ett par snart. Måste även göra klart en uppgift jag har kvar så får göra den i morron kväll elr på måndag, och måste även skriva klart min PA-redovisning som ja ska ha på måndag :) så nu är de inte mkt kvra som ska göras och inte många dagar kvar i skolan heller :D
hörs senare :)

21 DAGAR KVAR :D


Nadia Ali - Rapture Avicii

The night I laid my eyes on you
felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Then your love slowly moved right in
All this time oh my love where you been
Mi amore don't you know
My love I want you so
Sugar you make my soul complete
Rapture tastes so sweet

första sommarträningen

Plugga klart 2 uppgifter förut så har bara 1 kvar nu som jag måste göra i helgen elr nåt :) sitter och taggar med lite musik innan jag ska snart byta om, för de är dax för första sommartränigen med lugn fys. får väl se hur det ska gå ;) känner inte diretk för att träna, men måste hålla igång och hålla uppe konditionen. ;)
inte många skoldagar kvar nu ;D

paket på posten

godförmiddag :)
har vart ledig idag. Men ja har vart vaken vid halv 8 föra älskling skulle gå till bussen men gick och la mig igen och somna om sen vakan jag av att älskling ringde och väkte mig ;) så prata med honom sen gcik jag upp och åt lite frukost och sen har jag damsugit hela lägenheten, torka golvet och plocka undan lite annat. Så nu blir mamma glad ;) gick ut för att hämta posten då hade jag fått ett paket på posten från buzzador. Är man medlem där kan man få gratis produkter hem skickade om man kommer med i en kampanj och sen ska man skriva till dem vad man tyckte om produkten :) Så jag fick hem 6 st absolut torr som ja ska prova och ge bort några som andra ska prova :)

Outfits i Agia napa


Grym musik


Agia napa


Just de!

Jag har fått sommar jobb i sommar på korvbrödsbagarn i 7 veckor :D pengar pengar!!

i agia napa nu :)

hej alla :)
åkte ju i går natt till arlanda, sov lite i bilen på vägen dit men inte mkt alla. Flyget gick den tiden de skulle. :) och det gick bra att flyga bara att vi hade 2 gamlingar som satt och ryckte i våra stolar hela vägen typ. Men sov ett tag på planet iaf. när vi kom fram va de sol och blåste lite. sen tog vi bussen till hotellet. när vi kom hit fick vi vänta i typ 20 min på att få rumsnycklen. efter de gick vi och bytte om och gick ner och åt när vi skulle sola vart de massa moln och de blåste som faan. Så då gick vi upp till vårrt rum och sov. Sen gjorde vi oss i ordning och sen gick vi en sväng på stan, och ska snart gå upp och äta choklad crossant :) i morron blir de SOLA som bara den :) lägger in lite bilder i morron :)
hörs :)

snart bär de av

kolla klart på 2 filmer först kolla vi på bring it on fight to the finish och sen mean girls 2 :) är jätte trött men kan inte sova :P men frida sover, jag får väl sova i bilen om inte annat :) ska väl åka om kanske 30 min skulle jag tro. Så tror inte ja kommer hinna blogga nåt mer fören i morron kväll elr nåt sånt :)
Jag saknar min älskling as mkt redan nu <3 :(
hörs, kram :)

i mullhyttan

packa om min väska förut så nu väger den 18,3 istället för 19,2 :) men handväskan väger 5,2 men ska flytta över lite saker till Fridas väska :) vi åker natt till arlanda och sen i morron bitti 6.45 åker vi till cypern :D men kommer sakna min älskling som faan :(. kom precis ut till mullhyttan och ska snart säga hejdå till mamma och steve :) eftersom det inte finns nån tv här ute får vi under hålla oss med film på datan :) får ju inte tv elr internet hit ut fören den 24 maj :P  hörs senare

packar om

kom hem för inte så jätte länge sen, har vart på marieberg med pappa, eskil och mia :) köpte en bok till resan och pappa betala även ett linne åt mig :) ska snart packa om min väska oxå, kanske tar ur nåt mer som ja vet att jag inte kommer använda :) ska även fortsätta städa hann inte bli klar innan ja åkte :)

6 av 6 allt är klart

så nu har jag gjort klart den sista uppgiften :) så skönt att ja inte har nåt att ta med till cypern :). Nu blir det städa lite och sen ska ja nog packa om min väska äännu en gång :)

Plugga eller städa?

godmorron :)
marcus kom hit efter 9 nån gång i går, då kolla han på fotboll och jag gick in och duscha. Sen kolla vi klart på fotbollen och när den va slut kolla vi lite på tv :) somna väl vid 12 elr nåt. Vakna vid halv 8 i morrse men låg kvar i sängen till typ halv 9. Älskling åkte vid halv 10 här i från. kommer sakna han så jävla mycket nu när jag ska åka :/ packa om lite förut i min väska och sen vägde jag den och den vägde 19,3 ;) men har inte lagt i allt än så kanske måste ta bort något mer ur väskan. ska snart städa elr plugga vet inte rikrigt vad jag ska börja med :) får väl se..

väntar på älskling

har plugga klart en till uppgift nu så nu är det 5 av 6 som är klara :) väntar på att älskling ska komma  hit oxå har gjort lite mys på mitt rum med tända ljus :)

hörs i morron :) är ledig i morron oxå :)

4 av 6 uppgifer klara

skrev lite fel förut skulle vart 6 uppgifter :P men nu har jag gjort klart 2 uppgifter till så nu har jag bara 2 kvar :) känner mig duktig nu :) ska väl försöka göra klart 1 uppgift till idag iaf måste städa oxå om jag inte gör det i morron. Väntar på mat oxå det blir pannkakor ;D mums. Men som jag brukar kalla de pannkakor äe "barnmat" för man blir typ hungrig efter typ 2 timmar igen :P

fattar typ inget

råka visst somna lite förut men hann iaf börja på nästa uppgift i samhällskunskap: Ett samhälle utan massmedia. sjukt svårt det måste typ vara 4 sidor och jag har skrivit 2 nu och kommer inte på något mer heller så ja vet inte hur ja ska göra ;S får nog börja på en annan uppgift så länge, kanske går bättre med den :)

På fredag morron 6.45 åker jag till aya napa och blir lite brun :D blir borta 1 vecka. Men de svåraste är att jag kommer sakna min älskling så jävla mycket :( hoppas på att vi ses i kväll, för i morron åker jag ut till pappa i mullhyttan där finns de inte tv än eftersom telia är väl lite sega antar jag :S men åker up ditt på kvällen sen så får väl jag och lilla syster roa oss med något annat så läng tills vi ska åka på natten :)

ska plugga vidare nu :)


herregud :O

ja hörde nåt ljud nyss så stängde av ljudet på tv. Så hörde ja att de kommer från dem som bor över oss att dem snarkar ;O haha helt sjuk att jag hör de ner till mitt rum dom måste ha rummet över mig ;S lite små irriterande är de iaf. får höja ljudet på tv så slipper jag höra de där ljudet ;)

4 av 5 kvar

så nu har ja gjort klart en svenska uppgift skulle skriva en riddar berättelse fast den skulle vart inne innan jul typ, bättre sent än aldig ;) så nu har ja 4 av 5 kvar ;S  fick reda på nyss att jag har fått 2 jobb dagar till att jag ska dema, så de är bra så får ja lite pengar till :) Nu ska jag nog börja på nån annan uppgift får se vilken som ser roligast ut :)


Onsdag - 4 Maj

godmorron där ute :)

När mamma hade skjutsa ner mig till älskling så kolla vi så klart på fotbollen ;) kanke inte de roligaste, vi gick upp till hans rum vid 22.45 och då kolla vi på slutet av bb och somna väl vid 12 elr nåt. :) Jag kom hem för inte så länge sen, eftersom jag är ledig i dag :) har nyss ätit lite och ska snart sätta igång me pluggandet som ligger i stor hög här med 5 uppgifter ;S måste även ta och städa men de får jag göra senare för först ska ja plugga :)

Jag har världens bästa pojkvän <3


åker till älskling snart

har plugga klart psykologin nu aif så nu har jag bara 5 andra uppgifter som ska göras men en har jag redan börja på så :) Har packa ner lite inför på fredag men ska packa klart allt de i morron :) men ska fixa lite saker sen ska jag åka ner till älskling. Jag är ledig i morron så de blir en massa plugg hela dagen i morron oxå :) har så sjukt on i mitt knä nu igen ska ta en ipren nu och kolla om de går över :)

hörs i morron :)


massa plugg

kom hem för ett tag sen har jag sluta vid 10.30 ungefär. Då åkte jag upp på stan och växla mina pengar till euro. sen satt jag och vänta på att Lisa skulle komma upp på stan, vi gick och åt lunch på saigon. Jättetrevligt :) men nu blir det en massa plugg sen blir de kanske åka ner till älskling elr om han kommer hit får se :)

sitter i skolan just nu

godmorron :)

kom hit vid 8 för att skriva ett prov som jag miossar nästa vecka eftersom vi åker på fredag :) men det gick bra hoppas på ett g iaf. Nu får jag vänta på att svenskan ska börja som den gör om 30 min :)
så ska plugga lite nu innan så jag inte har så mkt att göra sen när ja kommer hem från cypern :)

pluggar

ja råka visst somna förut men hann plugga lite, vakna när mamma kom hem vid typ 5. Sen åkte hon och ja och handla lite sen har ja  ätit och packa ner lite saker och ska snart ta bussen ner till Älskling :) ska plugga lite där oxå. hörs i morron :)



utelåst

kom hem för ca 45 minuter sen, hade bara 1 lektion i dag. När jag kom upp på stan så tänkte ja att ja hade glömt nycklen hemma, så kolla jag igenom väskan typ 3 gånger men hitta den inte nån stans :S så fick ringa mamma, då fick ja åka buss till henne men när ja gick till bussen på stan så hade den typ nyss gått och den gick tydligen bara 1 gång i timmen :S så fick vänta i 40 minuter typ. Aja när ja väl kom fram så hämta ja nycklen och gick direkt tillbaka till bussen som kom typ direkt sen åkte ja upp på stan och bytte buss och åkte hem. Har nyss ätit och ska plugga massa nu har 1 prov i psykologi i morron och typ 4 andra saker som ska in :)


of to school

godmorron :)

somna inte fören halv 1 typ så är rätt trött nu :/ men men bara att dra sig i väg till skolan. Ska snart gå och äta lite frukost och sen gå mot bussen mot skolan :)

hörs sen :)

godnatt

har kolla klart på bb och nu har ja på kanal 4 där är de en film heartbreak hotel sjukt bra är den :) ska borsta tänderna sen ska ja krypa ner i sängen börjar 8.15 i morron :)

godnatt



ungs bakade chips

Åkte inte ner till älskling han skulle gå på bio. Så efter jag åt satt jag me mamma i vardagsrummet och skicka ut lite mail om min student. Men nu sitter jag och kolla på bb och ska väl packa ner lite småt tills ja ska åka :) har även chips som är ungsbakade jävligt gott och smakar mkt mer än vanliga :)


fick sällskap i går

halloj :)

igår: Var ja ju och flytta in i de nya huset men va bara me ett tag, sen kom mamma och syster och hämta mig. När jag kom hem duscha jag och fixa mig lite och åt. Sen fick ja skjuts av syster ner till min vän Lisa. Vi åkte och hämta 2 andra tjejer, sen åkte vi hem till lisa och satt och drack och snacka lite jättemysigt och jätte trevligt. Men jag åkte hem vid 10 för dom skulle ut och jag ville spara mina pengar eftersom jag åker på fredag. Så jag åkte hem och kolla lite på tv. Fick ett sms vid typ 23.30 av Älskling att han skulle komma hit, då vart jag jätte glad. Så han kom vid 00.10 typ. Och de vart en perfekt avslutning på kvällen :)

Idag: I morse vakna jag vid typ 10.30 av att mamma knacka att de va frukost, jag gick upp och åt men älskling låg kvar och sov. När jag ätit klart gick ja in och la mig igen och då vakna han men vi gick inte upp fören typ 13.30 elr nåt sånt. Då gick vi ut så åt han lite sen så spela vi lite kort, de va inte kul bara för han vann 2 gånger och jag bara 1 ;) Innan han åkte hem gick vi ut lite så åkte han hem vid 15.00 och då gick ja hem igen och sen kom mamma och hämta mig så åkte vi iväg och hämtaresväskan jag ska ha till cypern vi hämta den hos mormor sen åkte vi och handla lite, så kom hem för inte så länge sen. Nu sitter jag bara och kollar lite på tv ska väl snart äta sen ska ja kolla bussen och sen åka ner till älskling :)

RSS 2.0